Estöri Junior aktuális hírei

Köszönjük a sok szép alkotást!

Estöri Junior aktuális hírei

Büszkék vagyunk arra, hogy mintegy 300 diák küldött nekünk rajzot, festményt.  

A zsűrinek nagyon nehéz feladata volt. Nehéz volt a döntés, de ebből a sok szép munkából ki kellett választani a helyezetteket.

Ebben a táblázatban >> szerepelnek azoknak a nevei, akiket a zsűri beválogatott. Tőlük már az elmúlt napokban bekértük a pályamunkákat, amelyeket a Borostyán, az időkapus című családi könyv fraknói könyvbemutatója során állítottunk ki, illetve ezek közül kerültek ki a rajzpályázat helyezettjei is. 

A többi beválogatott munka alkotóinak pedig egy kis ajándékkal szeretnénk kedveskedni, amit június első felében postai úton fogunk eljuttatni részükre.

Akiknek a munkáját nem válogatta be a zsűri, azok se bánkódjanak, ez ne szegje alkotói kedvüket!

Honlapunkon minden versenyző munkáját közzétettük, hogy minél többen láthassák!

ITT>>

Köszönjük a megértésüket, reméljük, még találkozunk a jövőben Kismartonban, vagy Fraknó várában!

Üdvözlettel: a szervezők

Előzmény:

Mintegy 300 pályázat érkezett magyarországi, erdélyi és felvidéki iskolákból a 2019-ben második alkalommal meghirdetett ESTÖRI JUNIOR Kreatív Alkotói Versenyre. A pályázat témájául a 2019 folyamán elkészült családi könyv, a  „Borostyán, az időkapus” szolgált alapul. A könyv az Esterházy család történetét dolgozza fel gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezetes módon. 

A készülő családi könyv megadott három fejezetéből lehetett egyet kiválasztani, és azt illusztrálni.

Itt letölthetőek: 

1. Borostyán >> 2. Vánkosfánk >> 3. Sátor és pajzs >> 

A június 5-én Fraknó várában megtartott könyvbemutatón két kategóriában hirdettünk győzteseket és különdíjasokat. Kapcsolat:

www.estori.hu