ESTÖRI döntő az ausztriai Esterházy-kastélyban | április 23. csütörtök|

Látványos színpadi jelenetekkel és magyar nyelvű tárlatvezetésekkel

ESTÖRI döntő az ausztriai Esterházy-kastélyban | április 23. csütörtök|

Már tart a nézőnek való jelentkezés az április 23-án Kismartonban megrendezendő „Estöri döntőre“. A publikum soraiba várjuk az estöris versenytársak, iskolatársak, szülők, hozzátartozók, pedagógusok és további érdeklődők jelentkezését egy gyönyörű helyszínen, az Esterházy-kastélyban, Kismartonban.  

Fél napos, vagy akár egész napos program:

• teljes napos megújúlt Estöri döntős hangulat, látványos színpadi produkciókkal a 12 döntős csapattal, és Bősze Ádám moderátorral. 10.15-16:30 óra között a lenyűgöző Haydn Teremben

Promo az elmúlt versenyekről itt:

http://bit.ly/31Qa58e

• az eisenstadti "Esterházy-kastély fénypontjai" c. kiállítás ingyenes megtekintése a szünetekben (Külön ár ellenében pedig megtekintehető a teljes kastély, osztálybelépő: 9 EUR/fő, családi belépő 25 EUR/fő) 

https://esterhazy.at/hu/kiallitasok/

Autóval érkezők számára- a kastélyhoz tartozó mélygarázsban kedvezményes áron 5 EUR összegért 4 órányi parkolást tudunk biztosítani a helyszínen. /A jegy átvehető a kastély jegyirodájában/

Helyeink gyorsan fogynak! 

Kérjük, hogy a jelentkezési szándékával mielőbb jelentkezzen:
E-mail: info@estori.hu

Tel: +43 2682 63004 506
(H-Cs: 9-15 óra között)

Az alábbi adatok megadásával:

• /érkezők száma

  /mivel érkezik

• /igény jelzése a kastély magyar nyelvű tárlatvezetésén való részvételre: önállóan kérjük legkésőbb a rendezvény előtt 2 héttel ausstellung@esterhazy.at címre (Indulás: 12.30  órakor az ebédszünetben vagy 15.30 órakor, önköltséges)

HÁTTÉRINFÓK:

A verseny idei témája:  

Fejlődés és dinamizmus  | Urbanizáció, iparosodás, polgárosodás  
Best of 1873-1896

Az idei verseny újszerűségét Foki Tamás a versenybizottság elnöke 3 vezérszóval: „A kreativitás, a kooperáció és a kommunikáció hármasának a nevében.“ foglalta össze.  

A versenyben 3 fős csapattagok kooperálnak egymással, akik között van töriguru, számítógépmágus és jó szépérzékű, színpadképes versenyző is - de akár a legváratlanabb csapatösszeállítások is vezethetnek a legkreatívabb eredményekhez. Az idei verseny újfajta kommunikációs készséget fejleszt. A feladatok között például újdonságként jelent meg a korábbi fordulókban az újságírás és közösségi csatornák megálmodása a 19. század idejére.  Az áprilisi döntőn a szakmai tudás mellett a  kép-és videószerkesztési készségek kerülnek jobban előtérbe, amelynek előnyeit a publikum fogja igazán élvezni. Illteve további meglepetéssel is készülnek a szervezők. Ezt pedig csak az élheti át, aki személyesen is ellátogat hozzánk!

Bővebb információk hamarosan!


Estöri Team

E-mail a jelentkezéshez: info@estori.hu

Web: www.estori.hu

Facebook: fb.com/estoriverseny