7 °C
16 °C

Kiadó:
Esterházy
Magyarország
Alapítvány

Szerkesztő:
bpest_verespalne_10c1

Betekintést nyerhet a császárné titkos rituáléiba

Mindenki féltékeny és csodáló szemekkel tekint Sissi királyné bájára, de a szépségnek igenis ára van, amit Erzsébet is nagyon jól tud. Most megtudhatják, mit tesz annak érdekében, hogy jól érezze magát bőrében.

Egyre több a kivándorlás. A kétségbeesett lakosság az éhínség miatt Amerika felé tekint.

Költöző madaraink a hideg és az eledel hiánya miatt a tél idejére elhagyják országunkat, hasonlóképpen tesznek most az emberek országunkban is csak kérdés, hogy őket visszahívja-e a honvágy. Mindenesetre lesz-e nyár így, hogy alig-alig marad egy fecske.

Nem hiszi el, hogy kit vett el Festetics úr!

Korunk nagyja egy titokzatos és csinos hölggyel az oldalán érkezett vissza kastélyába. Lapunknál megtudhatja, hogy ki az elébb említett fiatal hölgy, és az esküvő részleteiről is többet elárulunk cikkünkben! Éljen az ifjú pár!

A filokszéra felvette a versenyt a vasutak terjedésével szemben

Ez a rovar eddig csak Magyarország alsó részét támadta, de egyre gyorsabb a terjedése. Hozzáértők segítségével összeszedtük, hogy miként lehet ellenük védekezni. Kérjük, terjesszék és alkalmazzák ezen praktikákat

Proletárok a színházban

Január óta teltházas előadásokkal adják elő a publikum által nagyra értékelt Proletárok című darabot. Sokan tagadják, hogy történetének köze lenne a magyar helyzethez. Tartsanak velünk, mert most összevetjük a darabot a hazai valósággal!

A lovakat nem véletlenül mondják angyaloknak, hiszen szinte szárnyalnak a célba!

Gróf Esteházy Antal egy éves lovai átlagosan 2522 forinot hoztak, melyből a Buccaneer Voltella kancza csikóra 6000 forint jut. Hogy kiknek lovai hoznak még ekkora hasznot, elolvashatja cikkünkben.

Nem gondolná, ki kezdeményezi az elválást!

Egy statistika alapján kiderült, hogy nagyobbrészt a nők kezdeményezik a válást. A felmérés azt mutatja, hogy száz esetből 54-ben a nő, 38-ban a férfi, és csupán 8-ban közös a válási kérelmek beadása. A gondok legnagyobb részét a hűtlenség eredményezi.

Mindeközben

  • 23 perce

    Sorozatos a visszaélés a mészáros iparban! A mészárosok kihasználják, hogy szabadon határozhatnak a minőségen aluli hús áráról is.

  • 1 órája

    A bécsi galamblövészeten, amelyen 5 tétverseny volt; a sok rendkívüli induló közül, gróf Esterházy Mihály egyet nyert meg.

  • 2 órája

    Ausztria-Magyarország befolyásának növekedése érdekében Törökország függetleníteni akarja Albániát.