7 °C
16 °C

Kiadó:
Esterházy
Magyarország
Alapítvány

Szerkesztő:
sopron_szechenyi_10d2

Az ezredévi ünnepségekről – egy soproni diáklány szemével

Soproni diáklány az Ősbudavárban! Mit látott Mayer Mancika? A hazafias oktatás tettekre ösztönöz! A történelem órák ábrándja megvalósult!

Sopron is értetlenül áll az ügy előtt -- a kamaszfiú vakmerő merénylete egy urinő ellen

Egyelőre megmagyarázhatatlan hátterű merénylet történt tegnap reggel az Akadémia utca 12. számú ház egyik elegánsan berendezett lakásában. Városunk rendőrei is dolgoznak az ügyön, cikkünkben beszámolójukat olvashatják a merénylet körülményeiről.

Fényes szálloda nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt a Várkerületen

Méltó hotel városunkban ! Világvárosi küllem, fővárosi kellem a bennsőkben. Igazi gourmand-oknak főz a Bécsből érkezett főszakács. Mit ígér az Schambach Emil úr, az új bérlő. Kísérthet-e a múlt az új falak között…

Osztálysorsjegyet venni nem fölösleges kiadás, hanem életsztükséglet!

A dolgozó embernek is szüksége van arra, hogy önbizalma növekedjék, állandó reménysége legyen, hogy rövid idő alatt gazdag lehessen és megszüntethesse gondjait.

Hazánk első aranyérme az újkori olimpián

A százméteres úszás főhőse a legelső úszó magyar olimpiai bajnok, Hajós Alfréd meséli el élményeit. A "Magyar Delfin" sikereit a soproniak is kitörő örömmel fogadták!

Két ingyen hét Crikvenicában a soproni nyerteseknek

Mit tenne, ha három napon keresztül minden kívánsága teljesedésbe menne? Úgy gondoltuk: szebb karácsonyi ajándékot nem adhatunk a pályázat boldog nyerteseinek, mint hogy napsugaras kék ég alatt köszöntsék az új esztendőt. Gratulálunk Sopron szerencsés nyerteseinek!

Véres szurkálás a Rigó-utcában

A Rigó-utca egyik házában vakmerő éjszakai bicskázás történt Vargha Márton cigányprimás házában. A mentők a súlyos állapotban lévő nőt és a két kisgyermeket a kórházba szállítoták, ahol azonnal ápolás alá vették.

Mindeközben

  • 23 perce

    A Budapesti Állatkert legújabb jövevénye Kristóf a fiatal barnamedve

  • 1 órája

    10 métert zuhant egy építkezési dolgozó a Maros utcában

  • 2 órája

    Átadták a Mária Valéria hidat Esztergom és Párkány között