2. forduló

Online címlap és csapatfotó készítés

2. forduló

Otthoni/iskolai munka időpont: 2019. november 20.– 2020. január 8.
!Első határidő!: december 17. éjfél- csapatfotó feltöltése az online csapatfiókba
PÓTLÁS: December 17 után a csapatfotókat december 20-ig lehet pótolni  e-mailen az info@estori.hu címre.

KÖV. HATÁRIDŐ: január 8. INDEX online címlap feltöltéseinek véglegesítése

Forma: online címlap és csapatfotó készítés  

A versenyzők alkossák meg az 1873 és 1896 közötti időszak adott INDEX-es sajtóorgánumának címlapját. Szempontok: milyen politikai, gazdasági, sport, kulturális, bulvár stb. esemény lehetett a legmeghatározóbb az adott időszakban? 

A feladat megvalósításához december elejétől egy INDEX-es online sablon nyújt majd segítséget. A versenyzőknek az összeállított tartalmakat /címek, headline-ok, lead-ek, képek, megírt cikkek/ fel kell tölteniük online csapatfiókjukban a megadott szempontok szerint. 

A címlapba kell integrálniuk egy olyan kreatív csapatfotót is, amelyet az elbírálási időszakban közönségszavazásra is bocsájtunk. 

A második forduló eredményeit, a harmadik fordulóba továbbjutó csapatok névsorát, valamint a harmadik fordulóra kitűzött feladatokat és témáit 2020. január végén kapják meg a továbbjutott csapatok. Az elbírálás után a továbbjutó címlapokat feltöltjük az Estöri nyilvános felületére. 

A második forduló részletes feladatleírását és a konkrét címlapot a csapatok az online felhasználói fiókjukban érhetik el! /amely a www.estori.hu oldalon a csapatazonosító és a hozzá tartozó jelszó alapján könnyen elérhető/  . Mindezekről a felkészitők e-mailjére november 21-én, december 9-én és december 18-án részletes levelekben is írtunk!

Kérjük a versenyzőket és felkészítőket, hogy versenyinformációkért és hasznos tippekért mindenképp csatlakozzanak a Facebook csoportunkba, ha még nem tették volna meg:

https://www.facebook.com/groups/519217095569814/?notif_t=page_group_link

és kövessetek bennünket Instagrammon is:

www.instagram.com/estoriverseny