2. forduló

Online címlap és csapatfotó készítés

2. forduló

Tervezett időpont: 2019. november második fele– 2020. január 8.

Forma: online címlap és csapatfotó készítés  

A versenyzők alkossák meg az 1873 és 1896 közötti időszak egy képzeletbeli online sajtóorgánumának címlapját. Szempontok: milyen politikai, gazdasági, sport, kulturális, bulvár stb. esemény lehetett a legmeghatározóbb az adott időszakban? 

A feladat megvalósításához egy online sablon nyújt majd segítséget. A versenyzőknek az elkészült címlapot fel kell tölteniük képekkel és szövegekkel a megadott szempontok szerint. 

A címlapba kell integrálniuk kreatív csapatfotójukat is, amelyet az elbírálási időszakban közönségszavazásra is bocsájtunk. 

A második forduló eredményeit, a harmadik fordulóba továbbjutó csapatok névsorát, valamint a harmadik fordulóra kitűzött feladatokat és témáit 2020. január végén kapják meg a továbbjutott csapatok. Az elbírálás után a továbbjutó címlapokat feltöltjük az Estöri nyilvános felületére. 

A második forduló részletes feladatleírását a csapatok az online felhasználói fiókjukban érhetik el! Ennek létrehozásáról október 17-i levelünkben tájékoztattuk a felkészítő tanárokat.

Ez alapján kérjük a versenyzőket, hogy ellenőrizzék felhasználói fiókuk elérhetőségét!