Európai Unió zászló

Kiadó:
Esterházy
Magyarország
Alapítvány
Szerkesztő:
revkomarom_selye_9_10vegyes

Majdnem kitört a harmadik világháború!

Nyugat-német és kelet-német katonák szóváltásai majdnem verekedésbe torkollottak. Bármilyen hihetetlen is a veszekedésnek egy üveg vodka volt az oka. Az NSZK katonái elmondásai alapján a kelet-németek azzal szórakoztak, hogy ki kapja el a feldobott üveget. De a vodka egy nyugat-német katona kezébe landolt. (Tovább olvashatnak a 16.oldalon)

Forró drót - Miért jó az EGK-nak?

Bármikor megcsörrenhet a vörös telefon! Forródrótot vezettek be a szuperhatalmak, céljuk az együttműködés és álláspontjaik gyors megvitatása. Vezetőink egyelőre tétlenül ülnek. Cselekednünk kéne? A hidegháborús technológia összekötné az EGK tagállamait, a gyors és közvetlen kommunikáció pedig elengedhetetlen tagországaink fejlődése szempontjából.

Interjú Alain Delonnal Vietnamban tett szolgálatáról

Itt ül velem szemben a világsztár, gondolom nem is kellene bemutatnom Alain Delon. Ön a filmkarrierrjével vált híressé, de kevesen tudják, hogy szolgált Indokínában. Nem nézhettem tétlenül az országunk tekintélyének romlását. Mivel nem vagyok túlzott katonatípus most a filmjeimmel próbálom képviselni országunkat. (Tovább olvashatnak a 5. oldalon)

Beatles – avagy feltörekvő tehetségek

Pillanatnyi dicsfény, vagy örök siker? Amerikában is egyre népszerűbb a Beatles. Nem mindenhol tombol azonban a Beatlesmánia, sokan faragatlannak tartják az újdonsült csapatot. Tehetségeink, mint Sinatra hogy fogadják majd őket? Fenyeget szétesés? Bár a tehetségek együtt lopták be magukat szívünkbe, félő, hogy a hirtelen siker széthúzáshoz vezet.