Európai Unió zászló

Kiadó:
Esterházy
Magyarország
Alapítvány
Szerkesztő:
bpest_babits_10_1

Teszteld a tudásod! Kvíz: Mennyit tudsz a maastrichti szerződésről?

Az Európai Unió egyik legfontosabb szerződése a maastrichti. Többek között e szerződés hatályba lépése óta hívják ezt az integrációs szervezetet Európai Uniónak. Teszteld te is tudásod! Tudod hol van Maastricht? Vajon hány ország írta alá? A helyes kitöltők között kisorsolunk egy tanulmányutat a szerződés aláírásának helyszínére, Maastrichtbe.

Fotózz! Felhívás: Az Európai Unió fotópályázatot hirdet - 'Az én biztonságom' címmel

Fontos számodra, hogy biztonságban élj bárhol, az EU-ban? Mit jelent számodra a biztonság? Ki tudod ezt fejezni képekben? 14-99 éves vagy? Ha a válaszod IGEN, olvass tovább!

Hogyan telnek az EUROPOL igazgatójának napjai? Interjú

"Kihallgattuk" Jürgen Storbecket, az EUROPOL ügyvezető igazgatóját, aki 1999 óta vezeti a bűnmegelőzési szervezetet. Érdekel mit csinál szabadidejében Jürgen? Kíváncsi vagy, melyik volt eddigi pályafutásának legizgalmasabb napja? Olvasd el cikkünket és megtudod!

Börtönkoszt az Európai Unióban? Tudj meg többet!

Kíváncsi vagy, milyen a "menza" az európai börtönökben? Vajon ott jobb az ebéd, mint az iskolákban? Körbekérdeztünk, és megtudtuk, mik a legkedveltebb slágerételek. A receptjeiket is sikerült begyűjteni, ha kipróbálod őket, akkor az oldalunkon szavazhatsz a legjobbra!