-2 °
24 °

Kiadó:
Esterházy
Magyarország
Alapítvány
Szerkesztő:
rackeve_ady_10a1

Exkluzív betekintés a Kormányzó életébe

Ön is elgondolkozott már azon, hogy milyen lehet Jagelló Izabella élete? Milyen érzés lehet egyedül kormányozni és gyereket nevelni? Ha igen, akkor ne hagyja ki cikkünket, mert az erőskezű és divatos kormányzónk saját maga válaszol legfontosabb kérdéseinkre egyenesen az ízlésesen berendezett gyulafehérvári palotájából!

Csak stílusosan

Drága selymek, száz meg száz különböző szín és csodás minták. Járja be a fejedelemség elitjének ruhatárát és inspirálódjon egyenesen a felső réteg legjobban öltözöttjeinek a gardróbjaiból. Cikkünkben divatszakértő kollégánk részletesen kielemzi azokat az összeállításokat, amelyekben az arisztokrácia kedvelt női alakjai idén megjelentek .

Hajfestés 10 perc alatt

Új és igazán különleges tanácsokkal látjuk el azokat, akik szeretnék a tökéletes sötétbarna színt elérni és ezzel megszépíteni magukat. Cikkünk segítséget nyújt mindazoknak, akik számára nem adatott meg a természetes sötétbarna hajkorona. Hihetetlen, de csupán néhány diófalevélre és egy kis vízre van szükségük!

Fejedelmi lakoma otthon

Nem lehet mindenki konyhatündér, de ne aggódjon! Receptjeink segítségével ön is ízletes fogásokat varázsolhat az asztalára fillérekből. Terítéken lesz a mindig szezonális marhahús, a nem csak böjtkor ajánlott hal és olyan egzotikus fűszerek is bemutatásra kerülnek majd, mint például a sáfrány.

Lakberendezési kisokos

Új tárolási trend érkezett meg egyenesen a távoli Keletről. Az ajtóval és polcokkal rendelkező szekrény praktikus tárolási eszköz, a kényelmes élet egyik elengedhetetlen kelléke. Győződjön meg Ön is a szekrény használatáról és élvezze a hajlongásmentes pakolást. Inspirálódjon és szemlélje meg Izabella Fejedelem szekrényeit exkluzív képeken.