10 °C
18 °C

Kiadó:
Esterházy
Magyarország
Alapítvány

Szerkesztő:
bpest_vorosmarty_10d1

Aquinói Szent Tamás-megcáfolva!

Megelégeltük az üres fecsegést, ami azt bizonygatja nekünk nőknek, hogy a történelem csak a férfiak játszótere! Gondoljunk csak az egri vár ostromára, és a nők hősies helytállására! Eheti cikkünkben Aquinói Szent Tamást is meg tudtuk cáfolni, hiszen a nők is jelen voltak történelemben, csak nem őket figyeltük!

"Mit véd a védegylet, ha még nincs önálló ipar?"

Gróf Széchenyi István elmélkedései a Védegylettel kapcsolatban, a társadalom nagy részét megmozgatta, egyaránt a nőket és a férfiakat. Ahogy Oscar Wilde mondaná. "Minden nagyszerű dolog mögött van valami tragikus". Szerkesztőségünk soha nem látott tanulmányokat hoz olvasóink szeme elé, arról, hogy hová fejlődött a Védegylet a kezdetektől mostanra.

"Az vagyok, aki vagyok. Úgyse lehetek más: mért féljek hát fölfödözni, ki vagyok?"

"Miért is ne lehetne elvi kérdés a kolbásztöltéséből,fűszerezéséből,és állagáról?Így fogalmazott a főszakács.A Békéscsabai és a Gyulai csapat között tapintható volt a feszültség,és bár a zsűri,és a többi néző imádta mindkét kolbászt,a versenynek új fordulója lesz,a közönség nem bírt dűlőre jutni. Tudjon meg többet a kolbásztöltő versenyről!

A biztonság az első!

Irinyi János szabadalmaztatott találmányáról, a biztonsági gyufáról írtunk elemzést. A mindenhol gyulladó gyufával ellentétben a biztonsági gyufa csak bizonyos helyeken gyullad meg. Robbanásmentes és zajtalan. Ha az ön zsebében is lapul egy-egy doboz gyufa, ajánlatos, hogy biztonsági legyen!

Problémás, töredezett, fáradt hajjal küzdő olvasóinknak kedvezünk!

Ha Ön is ezekkel a problémákkal küzd, lapozzon! Eheti lapunkban megismerheti a petróleumos hajápolás egyszerű, könnyen elsajátítható technikáját!