10 °C
18 °C

Kiadó:
Esterházy
Magyarország
Alapítvány

Szerkesztő:
tata_reformatus_10a

Minden sikeres férfi mögött ott a NŐ

Széchenyi, Petőfi, Liszt...Sokan ismerjük és kedveljük őket, azt viszont csak kevesen tudjuk, hogy mindannyiuk mögött ott áll valaki, aki a háttérből támogatja őket. De vajon kik is ők valójában? Most megmutatjuk!

BOTRÁNY! Arckrém romlott krumpliból...Vajon ön is ezt használja?

A napokban derült ki, hogy romlott krumpliból készített arckrémet forgalmaznak több hazai üzletben is. Ha érdekel, hogy ön is érintett-e lapozza fel az újságunkat.

Interjú a Bronte "fivérekkel"

Ismerd meg csodás újságunk lapjait olvasgatva a NŐket, akiknek álnem mögé kell bújniuk a társadalom lenéző szemei elől! Ők azok a hölgyek, akik férfiakat megszégyenítő tehetséggel születtek irodalom terén.

TESZT: Melyik világfi a lelkitársad?

Nem találod az igazi párod? Vagy csak fiatal vagy és szeretsz álmodozni? Szeretnél egyezni valakivel? Most itt az idő! Megtudhatod, hogy melyik ismert férfiúval élhetnéd le békében az életedet.

10 tipp férfiaknak a sármos megjelenéshez, avagy hogyan csábítsd el szíved választottját

Kedves férfiak! Ez a cikk most nektek szól! Már egy ideje nem sikerül a csábítás? A nők tekintete csak úgy elsiklik rólad? Ha nem találod a párod, lapozz a 7. oldalra pár nagylelkű tippért, ami segíthet elcsavarni a hölgyek fejét.