10 °C
18 °C

Kiadó:
Esterházy
Magyarország
Alapítvány

Szerkesztő:
bpest_vorosmarty_10a

„Célunk eltörölni az utcai koldulást”

Interjú Mária Dorottya Lujza Vilma Karolina württembergi hercegnővel, József nádor feleségével, a Jóltevő Asszonyi Egyesület védnökével és legfőbb támogatójával, akivel beszélgettünk az egylet működéséről, feladatköreiről és sikereiről is.

A fájdalommentes szülés titka

Ha szültél már, tudod, milyen fájdalmas. Kíváncsi vagy, mivel lehetne jobb? Esetleg csak fel szeretnél készülni erre a hatalmas megtiszteltetésre, ami rád vár? Olvass tovább, és megtudhatod különböző sikeres nők élményeit a csodával kapcsolatban. Hidd el, nem fogod megbánni!

10 Exkluzív tipp bajusz vágáshoz

Éppen nem sikerült eljutni a borbélyhoz? A férjed megint nem elégedett az általad vágott bajusszal, mert nem olyan, mint a főnöké? Itt néhány egyszerű cselt osztunk meg magukkal az ilyen helyzetek elkerülésére. Szánj rá pár percet, és eggyel kevesebb konfliktus lesz a házban.

Az igazán jó szülők

Mik a tökéletes nevelési módszerek titkai? Hogyan érnek el a magyar szülők ekkora tiszteletet a gyerekekkel szemben? Milyen szabályok és hagyományok rejlenek a siker mögött? Heti hányszor kéne verni a gyermekeket? Más vélemények mennyire lehetnek relevánsak a témában? Itt mindent megtudhatsz!

Finom Titok

Holnap jön az anyós és még nem sikerült semmi finomat varázsolni az asztalra? Mindenki ismeri a pánikot, ami ilyenkor ránk tör. Megmutatunk néhány gyors és egyszerű receptet, amit bármikor elkészíthetsz. A nyerstésztát éppen tejföllel vagy mandulával fogyaszd? Miért pont kalácsot eszünk az ünnepekor? Egy háziasszonynak ezeket tudnia kell!