Promo videó készítés adventi hangulatban

December 1-jén az Estöri Junior verseny promo filmjéhez forgattunk Fraknó várában

Promo videó készítés adventi hangulatban

Az első adventi hétvége előestéjén került sor a fraknói várban az Estöri Junior promóciós filmjének forgatására. A forgatás varázslatos környezetben, a karácsonyi díszben pompázó várban zajlott, és már az ünnep hangulatát idéző légkörben.

A soproni Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola egy teljes osztálya érkezett, hogy statisztaként szerepet játszon a történetben. A történet Kroki Juniorról, a várat védő krokodilról szól, amit még Estreházy Pál herceg helyezett el a belső udvarban a 17. században.
A diákok ügyesen helyt álltak a forgatáson, és türelmesen viselték a többször ismétlődő felvételek fáradalmait. Később elgémberedett tagjaikat a díszteremben olvaszthatták ki egy meleg teával.
Kis karácsonyi dísz készítés volt a pihenő, majd a csapat egy része folytatta a munkát a kincstárban. Végül élményekkel gazdagodva indultak haza Sopronba, ahol iskolájuk egy tantermében még felvettek egy-két jelenetet.

Hamarosan elkészül a beharangozó film, amit a verseny kiírással egyidőben, január közepén teszünk mindenki számára elérhetővé.